42 vuotta konttoripalvelua - Kotiin ja konttoriin!

Rauman Konttoripalvelu Oy

Rauman Konttoripalvelu Oy perustettiin 1.7.1980 ja on Rauman talousalueen suurin toimistotarvikkeita- ja laitteita tarjoava yritys. Myymälämme palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota nopeaa ja joustavaa lähipalvelua!

 

Euro Toimistotukut Oy

Kuulumme Euro Toimistotukut -ketjuun, joka on suomalaisten toimistotukku- ja konttorikonekaupan alalla toimivien yrittäjien omistama yhteishankinta- ja markkinointiketju. Euro Toimistotukkuun kuuluu 12 osakasliikettä (13 myymälää), jotka sijaitsevat Suomen suurimmilla paikkakunnilla.  Osakasliikkeillä on paikallinen varasto sekä noutomyymälä, jossa asioiminen on nopeaa ja vaivatonta.  Euro-liikkeiden paikallisjakelu sekä suunta-autot muodostavat Suomen tehokkaimman valtakunnallisen toimistotuotteiden jakeluverkoston.  Euro Toimistotukuilla on osakasyritys Virossa, jolla on 8 myymälää.

 

Tuotevalikoima

Myymälästämme löytyy 3000 nimikkeen runsas valikoima: mm. Konica-kopiokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, tietokoneet, ilmoitustaulut, interaktiiviset taulut, kahvio- ja saniteettituotteet, kassakaapit, kassakoneet, laminointilaitteet, laskimet, leimasimet, liikelahjat, multimediaprojektorit ja -lamput, pakkaustarvikkeet, paperi- ja painotuotteet, paperileikkurit, paperintuhoojat, tarrakirjoittimet, valkokankaat, videoneuvottelujärjestelmä sekä värikasetit kaikkiin markkinoilla oleviin merkkeihin (mm. HP, Canon, Brother, Samsung, Lexmark, Epson).

 

Toimialue

Toimialueeseemme Rauman lisäksi kuuluvat Laitila Uusikaupunki, Eura, Säkylä, Köyliö ja Eurajoki. Noutomyymälämme sijaitsee Raumalla. Päivittäiset toimitukset Rauman alueelle, muualle kerran viikossa.

Euro Toimistotukut - Strategiakuva
Euro Toimistotukut - Strategiakuva

Copyright Rauman Konttoripalvelu Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet